Diverse soorten vloeren

9 jan

Wanneer je de woning gaat verbouwen, is vaak de eerste stap om een nieuwe vloer aan te schaffen. Een vloer kost behoorlijk wat geld, maar dan heb je ook echt een behoorlijke investering. Wat komt er allemaal kijken bij het aanschaffen van een nieuwe vloer? Maar misschien nog belangrijker: welke past het beste bij je woning.

In dit artikel lichten we drie typen vloeren uit die het bekijken waard zijn.

Laminaat vloer

Een laminaat vloer is een vloer die al jarenlang licht in de Nederlandse huiskamer. Belangrijk bij een laminaten vloer is dat deze een goede ondervloer nodig heeft. Heeft de laminaat vloer dit niet, dan maakt de vloer ontzettend veel lawaai. Dan heb je eerder geen plezier van je vloer dan wel.

Vinyl vloer

De vinyl vloer is echt in opkomst de laatste jaren. Hij heeft qua uitstraling veel weg van de laminaat vloer. Echter is het zeil wat je neerlegt. Hierdoor hebben mogelijke onderburen geen last van overlast door het gelik op het parket. Daarnaast is de vinyl vloer een stuk goedkoper dan een laminaat vloer.

Houten vloer

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een houten vloer te kopen. Het grote verschil met een laminaat vloer is het prijskaartje. Een houten vloer is vaak een stuk prijziger dan een laminaat vloer. Houdt hier bij ook rekening bij als je er eentje wil aanschaffen.

Hierbij hebben we je een aantal tips gegeven bij het aanschaffen van een nieuwe vloer. Veel succes bij het kopen van je nieuwe vloer!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.