Ontwerpen en aanleggen van uw lichtplan

26 okt

Mooie verlichting wordt nog dikwijls onderschat. Terwijl licht juist de sfeermaker in huis kan zijn. Uw elektricien in Amstelveen weet dat maar al te goed en kan u helpen met een lichtplan op maat te maken. Naast het ontwerpen, zijn wij uiteraard ook bereid om deze deskundig voor u aan te leggen.

 

Persoonlijk ontwerp

Bij de inrichting van ruimtes wordt gekeken naar vloerbedekking, meubels en behang. Maar het licht wordt vaak vergeten. Licht heeft juist een belangrijke functie in een ruimte. Het zorgt er niet alleen voor dat u iets kunt zien in het donker, maar het geeft een kamer de juiste ambiance. Licht heeft een grotere invloed op uw stemming dan u waarschijnlijk denkt. Zo kan fel licht soms irritatie opwekken of energie geven en gedimd licht geeft intieme diners net iets meer sfeer. Onze elektriciens zijn deskundigen op het gebied van verlichting. Samen met u kijken ze naar de inrichting van de ruimtes en wat de functie is van de verschillende kamers in uw woning. Na een zorgvuldige verzameling van alle gegevens maken wij samen met u een plan op maat, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw woonwensen. Het uiteindelijke lichtplan zal naadloos aansluiten bij uw leefsituatie.

 

Aanleggen van het lichtplan

Wanneer het lichtplan is uitgewerkt kunnen onze elektriciens echt aan de slag. Bij iedere klus hebben zij beschikking over de juiste materialen en het juiste gereedschap, zodat het karwei snel en efficiënt geklaard wordt. Het eindresultaat zal u versteld doen staan. Uw huis heeft direct meer sfeer, de ruimtes kunnen nu optimaal worden benut en de inrichting komt veel beter tot z’n recht met de mooie, nieuwe belichting. Ook buitenverlichting kan in het plan worden opgenomen, zodat de tuin een verlengstuk van uw woonkamer wordt. Maak snel een afspraak met één van onze professionals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.