Trapbekleding

6 mei

Op een trap wordt gerend, gelopen, gekropen, gespeeld en vaak legt men er spullen op, in de hoop (van mam) dat het mee naar boven wordt genomen. Het is vaak het eerste wat men ziet als ze ergens een woning betreden, de trap. Een trap is een echte blikvanger in een woning en hoort bij het interieur. Een mooi afgewerkte trap hoeft niet duur te zijn en kan een woning een sfeervolle uitstraling geven.

Een trap kun je op veel manieren bekleden, welke materialen voor jouw trap geschikt zijn, hangt van je persoonlijke wensen en voorkeuren af. Als je een beetje handig bent, kun je de klus met een extra hulp zelf doen. Geef je het liever uit handen van een ervaren bedrijf, vergelijk dan alle prijzen, kwaliteitsgaranties en services bij elkaar.

Het kiezen van de juiste trapbekleding

Je hebt er goed over nagedacht, welke trapbekleding het gaat worden. Je wilt een duurzaam product op je trap en het moet natuurlijk wel mooi zijn, wat bij de rest van je woning past. Maar het moet ook betaalbaar zijn.
Tapijt
Veel woningen hebben niet meer zoveel stoffen trapbekleding. Het laat vuil en stof achter en wordt afgeraden voor mensen die astmatisch zijn, of last hebben van hun luchtwegen. De voordelen van een stoffen trapbekleding is dat het warm, zacht en geluiddempend is. Het is veilig, want je glijdt niet zo makkelijk van de treden af. Trappen die in goede staat en mooi zijn afgewerkt kunnen met een prachtige traploper ook alle kanten op.
Laminaat overzettreden
Met laminaat kun je de trap met speciale effecten eruit laten zien, wat jij wilt dat mensen moeten zien. Hout, leer, marmer of water, met laminaat kun je je trap iedere uitstraling geven die je wenst.

Trapbekleding
De trapbekleding doet erg veel met de uitstraling van de woning.

Meer mogelijkheden

De keuzes voor trapbekleding zijn divers en heel breed. Als je heel wat anders wilt dan tapijt, hout of laminaat denk dan aan: PVC, metalen trap, steentapijt, leer of een betonnen trap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.