Vloer voor de slaapkamer

31 mrt

Welke vloer kies je in de slaapkamer?

De slaapkamer is een van de belangrijkste kamers in het huis. Je spendeert er vrijwel de hele nacht en soms ook nog een gedeelte van de dag. Het is dus belangrijk dat deze kamer er goed uit ziet en dat je er prettig voelt. Iets waar je dan niet meteen aan denkt is de vloer van de kamer. Maar deze kan erg belangrijk zijn.

Vloerbedekking in de slaapkamer

Vloerbedekking kan een goede keuze zijn in de slaapkamer. Het geeft een warm gevoel en maakt de slaapkamer wat knusser. Wel is het zo dat een vloerbedekking lastig is om schoon te maken. Zeker als je een lichte kleur kiest kan het zijn dat er vlekken in de vloerbedekking komen, dit is er vaak lastig uit te halen. Ook is een vloerbedekking wat viezer, omdat er bijvoorbeeld mijten in kunnen komen. Natuurlijk is het wel heerlijk wakker worden met je voeten in de vloerbedekking.

Vloer voor de slaapkamer
Een vloer kiezen voor in de slaapkamer is heel persoonlijk. Kies een vloer die goed bij je past.

Laminaat in de slaapkamer

Laminaat in de slaapkamer geeft een zakelijke en opgeruimde teint. Zeker wanneer je een sloddervos bent kan laminaat dus een goede keuze zijn. Daarnaast is het ook erg makkelijk schoon te houden, je haalt er zo een dweil of stofzuiger overheen. Kies voor laminaat in een natuurlijke tint om een rustige uitstraling in je slaapkamer te geven. Het kan misschien wel iets te zakelijk zijn, sommige mensen willen toch liever een warm gevoel in hun slaapkamer.

Kies voor de middenweg: een vloerkleed

Wanneer je het beste van beide kanten wil kan je voor een vloerkleden in je kamer kiezen. Een voordeel hiervan is dat je deze natuurlijk makkelijk kan vervangen. Wanneer deze vies wordt kan je deze dus simpelweg vervangen. Ook is hij makkelijker schoon te maken omdat je hem bijvoorbeeld uit kan hangen. Toch is hij wel lekker warm en geeft hij een gezellige sfeer aan je slaapkamer. Kies voor een vloerkleed met lange haren om iedere ochtend warm op te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.