Wat verstaan we onder meubelbeslag?

22 sep

Een gewaagde of luchtige samenhang van beslag in verhouding met een meubel kan erg mooi overkomen. Op internet kun je bij afbeeldingen het meubelbeslag bekijken. Je hebt heel veel varianten, soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld greepjes, knopjes en ringetjes. Hieronder volgen de verschillende varianten die je hebt bij meubelbeslag.

Meubelgrepen.
De collectie die je hebt in verband met meubelgrepen of meubelknoppen is een kwestie van smaak. Je bepaalt natuurlijk zelf wat je mooi vindt. Om een tip te geven, geeft een meubelgreep een goede greep en is stevig op een kastdeurtje of een lade.
Meubelknoppen.

Neem bijvoorbeeld een meubelknop. Deze ziet erg goed uit en straalt verfijning uit. Een meubelknop is klein en specifiek. Je kunt bijvoorbeeld met een zwarte meubelknop op een zwart kastje bevestigen. Dit geldt ook voor wit. Het is natuurlijk je eigen creativiteit hoe hier mee om te gaan.

Meubelkommen.

Het mooie van meubelkommen is dat ze overal inzetbaar zijn. Door de kommen in te bouwen in kastjes of lades krijg je een verdiepte greep.

Komgrepen.

Je hebt de normale meubelgreep, maar een komgreep is anders. Dit komt omdat je de greep van onderaan beetpakt.

Meubelringen.

Meubelringen zijn heden ten dagen erg populair. Ze worden ook wel luikringen genoemd. Meestal worden ze in de keuken gebruikt.

Waar kan je dit aankopen?

Dit alles kan je bijvoorbeeld kopen bij ijzerwarenwinkel.org. Dit is de specialist als het gaat om al het ijzerwaren wat je nodig hebt. Wanneer je vandaag besteld, heb je vaak binnen twee dagen alles in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.