Nieuwe vloer in de slaapkamer

19 dec

 

Wanneer je ervoor kiest om je slaapkamer opnieuw in te richten, vraag je jezelf ook al snel af of je nog wel tevreden bent over de huidige vloer. Vind je het verschrikkelijk, die koude vloer onder je blote voeten? Of wil je juist af van het tapijt omdat je een strakker interieur wilt? Al deze opties kunnen terugkomen in het inrichten van je slaapkamer.

 

Slaapkamer collectie

Wanneer je kiest voor een nieuwe slaapkamer, dan wil je hiermee een bepaalde sfeer creëren. Dit kan alleen maar wanneer je zowel je slaapkamermeubels als je vloer en behang hierop aanpast. Een landelijke stijl kun je creëren door klassieke meubels te combineren met brocante of natuurlijke accessoires. Een volledige slaapkamer collectie kun je vinden bij Altijd Goed Slapen.

 

Een landelijke stijl kun je het best combineren met een houten vloer, of een laminaatvloer die hier sterk op lijkt. Met een laminaatvloer kun je vaak besparen in de kosten, en het is een duurzame ondergrond! Laminaat gaat bij goed gebruik namelijk zo’n 20 tot 25 jaar mee (9mm laminaat)

 

Strak design

Een strak design kan je alleen creëren met een strakke vloer. Hiervoor kun je met een laminaatvloer prima uit de voeten, omdat deze in zeer verscheidene designs te verkrijgen zijn. Hierbij kun je denken aan traditioneel brede laminaatplanken maar ook een trendy en moderne laminaat vloer. wanneer je dit kan combineren met een boxspring en een verder Deens of Scandinavisch design, dan is jou strakke, rustige kamer geboren! Het enige wat nog ontbreekt is een goed bed wat geschikt is voor jou. Hierover kun je genoeg vinden op interieurblogs.

 

Leggen van een laminaat vloer

Besluit u uiteindelijk dat een laminaatvloer het beste is voor je interieurwensen? Zorg dan dat je weet hoe je een laminaat vloer het beste kan leggen. Het systeem is redelijk simpel en duurzaam. Toch is het van belang dat er een vlakke ondergrond is.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.