Alles voor een mooie tegelvloer

15 apr

Als u aan de slag gaat om bijvoorbeeld de badkamer op te knappen, te renoveren of gewoonweg een nieuwe look wilt geven, dan begint u uiteraard met een passende vloertegel. Maar wat gaat het dan precies worden? Uiteraard is het belangrijk dat dit goed aansluit op het bestaande of aanstaande nieuwe interieur, of draait u het misschien liever om? Wilt u het interieur laten aansluiten op de vloertegel? Bij Tegelmegashop kunt u het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk. We beschikken over een volledig assortiment vloertegels, variërend van keramische vloertegels met een beton- of houtlook, maar ook bijvoorbeeld natuursteen. Bekijk deze verzameling vloertegels online bij Tegelmegashop.nl of leg uw wensen aan gedachten voor bij onze deskundige medewerkers. Zij kunnen u hierin adviseren en ook inspireren.

mooie vloertegel aanschaffen
mooie vloertegel aanschaffen

XXL-vloertegel: naadloos en zo minimaal voegen


Natuurlijk is de grootte van een tegel ook van belang bij het maken van een passende keuze voor uw huis of op kantoor. Ook dat begrijpen we maar al te goed bij Tegelmegashop.nl. We hebben ze in verschillende maten en vormen, maar wist u bijvoorbeeld ook dat er XXL-vloertegels zijn? Van een XXL-tegel is sprake als één van de zijden meer dan 90 centimeter is. Dit kan zelfs oplopen tot 260 centimeter. Het vergt wel wat meer werk om het goed en wel te kunnen plaatsen. Daar staat dan ook tegenover dat het zo goed als naadloos en met minimale voegen op zijn plaats komt te liggen. U kunt dus kiezen voor een standaard formaat, maar waarom zou u niet meteen gaan voor een XXL-tegel? U heeft meteen een flink oppervlak te pakken die er ook gewoon mooi uit ziet.

Het verschil tussen keramiek en natuursteen

Nog belangrijker dan het formaat van een gepaste tegel is misschien nog wel het materiaal waarvan de tegels gemaakt zijn. Hierin is in de basis een onderscheid te maken in natuursteen en keramiek, die allebei zo hun eigen voordelen hebben. Zo is er van een natuursteen tegel geen enkele tegel gelijk aan een andere tegel. Als u hier een volledige ruimte mee vult, dan bent u verzekerd van een ruimte met een exclusieve look. Een look die u nergens anders terug zult zien. Een andere mogelijkheid is keramiek, die zich kenmerkt door zijn onderhoudsvriendelijkheid, krasbestendigheid en duurzaamheid. Met andere woorden, gemakkelijk schoon te houden omdat het geen vuil of vocht vast houdt. Keramiek is daarnaast in verschillende looks te krijgen, zoals ook natuursteen en betonlook. Uiterst veelzijdig, net als de complete verzameling aan andere tegels bij Tegelmegashop.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.