Kiezen voor een nieuwe zonwering en vloeren

9 dec

Een nieuwe vloer bestellen? Bekijk dan eens de webwinkels van Store33.nl. Store33 is een winkel met 11 thema webwinkels waaronder Tegels33.nl en Houtenvloeren33.nl waar je een nieuwe vloer kunt bestellen. Op Tegels33 kun je meer dan 3000 type tegels bestellen. Een grotendeel van deze tegels worden aangeboden tegen de laagste prijsgarantie. De tegels die worden aangeboden zijn 1ste keus tegels en zijn allemaal doorbakken. Via de webwinkel kun je een gratis tegelsample aanvragen om de tegel in het echt te bekijken. Ook is het mogelijk om de showroom te bezoeken in Venlo waar de tegels staan tentoongesteld. Op Houtenvloeren33.nl vindt je meer dan 300 houtenvloeren. Deze houtenvloeren zijn leverbaar van allerlei stijlen en types. Je kunt een deel van het assortiment in de showroom bekijken of je kunt – net zoals bij Tegels33 – een gratis sample aanvragen.

Bekijk ook de zonwering van Store33.nl

Naast vloeren, kun je bij Store33.nl ook verschillende type zonwering bestellen. Op Rolluiken33.nl vindt je een ruim aanbod van verschillende zonwering producten. Als eerst kun je uiteraard kun je kiezen voor rolluiken. Rolluiken worden het meest gekozen als raamzonwering. De rolluiken zijn allemaal van A-kwaliteit aluminium met dikke lamellen. Je kunt kiezen uit verschillende types en merken via de webwinkel. Op Rolluiken33.nl krijg je de laagste prijsgarantie aangeboden. Stel jouw rolluik naar wens online samen en je krijgt direct een prijs te zien. Dagenlang wachten op een offerte is bij Rolluiken33.nl verleden tijd. Wacht niet langer, bekijk het uitgebreid aanbod direct online en ga jouw rolluik naar wens samenstellen. Bekijk de rolluiken >>

Bekijk ook de terrasschermen!

Terrasschermen zijn een must voor een iedere tuin. Je kunt bij Rolluiken33.nl kiezen voor de knikarmschermen voor het terras. De knikarmschermen zijn ideaal omdat je deze tegen de gevel van je huis plaatst en je een vrije doorloop creëert. De knikarmschermen kun je samenstellen door de configurator te doorlopen. Je kiest voor een breedte en uitval, cassette kleur, doek type, montagewijze, bediening en afwerking van het doek. Wanneer je al deze 6 stappen doorloopt, krijg je een prijs te zien en kun je ook meteen online bestellen. De knikarmscherm is eenvoudig zelf te monteren en de knikarmscherm van Rolluiken33.nl wordt geleverd met een montagehandleiding. Bezoek de showroom in Venlo om de knikarmscherm in het echt te bekijken. De showroom te ver? Dan kun je ook een gratis doek proefstuk aanvragen om de doek van de knikarmscherm in het echt te bekijken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.